Het einde van het jaar nadert. Na de herfst-, Allerheiligen- of Halloween-vakantie zullen we een paar weken moeten wachten voordat we de vreugde van de hereniging en de lichtjes van de kerstvakantie herontdekken. Terwijl de kleintjes al aan hun brief aan de Kerstman beginnen, sturen de volwassenen hun uitnodigingen naar familie en vrienden, bereiden hun feestmenu's voor en genieten van deze hoopvolle wachttijd.

Daarom mobiliseren verenigingen, lokale producenten en gemeenten zich in Normandië Zuid-Eure om in november en december enkele evenementen te organiseren. Kerstmarkten, shows voor een jong publiek, creatieve workshops, pop-up ijsbaan, opera... zullen je helpen je voor te bereiden op de feestdagen en de spanning van deze magische tijd van het jaar te wekken!

Elke dag worden er nieuwe evenementen toegevoegd aan onze online agenda. Aarzel niet om het regelmatig te raadplegen.

De kerstmarkten 2021 in Normandië Zuid Eure

En voor de kerstvakantie mag u onze papieren agenda "your holiday rendez-vous" niet missen, die vanaf half december gratis verkrijgbaar is bij de VVV of te downloaden is van onze website. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief om deze automatisch te ontvangen zodra deze is gepubliceerd.

Tot slot, zodat uw decoraties en feestmenu's authentiek en origineel zijn, ga nu naar de winkels van lokale producenten en ambachtslieden.