Tijdens de schoolvakanties stelt het VVV-kantoor ideeën voor uitstapjes voor volgens uw wensen! Ga erop uit met de kinderen, ga lekker uitwaaien, sporten of groeien. Laad uw batterijen op, heb plezier, leer uzelf... Neem de tijd om in Normandië Zuid-Eure te leven!

Ga uit met de kinderen

  • bewonder Domein van het Betoverde Bosis om het dorp Toutenbois, zijn poppen en zijn speeltuin (3-12 jaar) en de Playmobil-tentoonstelling te ontdekken.
  • Volg Céline of Hortense naar binnen Puzzel in de Sint-Niklaasabdij ou Op zoek naar nonnen in Verneuil-sur-Avre is het spelen, raden, ontdekken en leren van de geschiedenis van dit benedictijnse monument terwijl je plezier maakt! (7-12 jaar oud)
  • Het onderzoek in Verneuil, Breteuil, Damville of Rugles, het is om de onderzoekers te spelen in het historische centrum van steden en dorpen van karakter door de aanwijzingen van de dierenmascotte te volgen (7-12 jaar).
  • Maak een wandeling in Verneuil-sur-Avre met Prune et Pomme, het volgt een duo verhalenvertellers terwijl ze observeren, spelen, zingen of luisteren naar verhalen op een audiogids (4-6 jaar).
  • Profiteer van de culturele programmering van de regio! Bijvoorbeeld: ga naar een verhaal luisteren in de mediatheek, dans op het Mardi Gras-bal (01/03), vermaak je tijdens de winterspelen, ga op avontuur tijdens een concert of ontdek een tentoonstelling over Francisque Poulbot… Zie de online kalender.

Ontwikkel jezelf, ontdek, verken

Sport, beleef spanning

Even uitwaaien in de natuur